Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Air Srbija od 22. marta povećava broj letova od Beograda do Njujorka

Air Srbija najavila je da će od ponedeljka, 22. marta, zbog povećane potražnje, povećati broj letova između Beograda i Njujorka na tri nedeljno.

Planirano je da nacionalna avio-kompanija Srbije saobraća na ovoj liniji ponedeljkom, četvrtkom i subotom, navedeno je u saopštenju.

Dodatni let JU 500 iz Beograda obavljaće se ponedeljkom u 7.20 časova, a let JU 501 iz Njujorka u 15.40 časova, po lokalnim vremenima.

„Dodavanje još jednog nedeljnog leta ka Njujorku, uprkos pandemiji koronavirusa, jasan je pokazatelj da naša linija preko Atlantika dobro funkcioniše i predstavlja jednu od najjačih ruta Er Srbije. Sjedinjene Američke Države su veoma značajno tržište i raduje nas što obezbeđujemo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu, ne samo Srbiji, već i širem regionu“, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

Od ponovnog uspostavljanja vazdušne veze sa Sjedinjenim Američkim Državama 6. juna prošle godine do 28. februara 2021, srpski avio-prevoznik je obavio 218 letova između Beograda i Njujorka na kojima je prevezao ukupno 38.187 putnika.

Zahvaljujući obnovi transatlantskih letova, Air Srbija je pre skoro pet godina ponovo omogućila povezanost regiona i Sjedinjenih Američkih Država, nakon pauze od gotovo dve i po decenije.

Letove između Beograda i Njujorka obavlja najveći avion u floti Air Srbije, Erbas A330, koji nosi ime čuvenog srpskog naučnika i pronalazača i građanina SAD Nikole Tesle.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.