Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Beg iz grada u mir

Šta mislite o tome da par dana provedete daleko od gužve i napunite baterije?

U stresnim vremenima u kojima trenutno živimo, ponekad je ono što nam je potrebno beg iz gužve, saobraćaja, problema i užurbanog načina života. Pitate se da li je to moguće? Jeste!

Ne tako davno, 2015. Godine, Jon Staff i Pete Davis  osnovali su kompaniju Getaway koja gradi male kućice i postavlja ih na seoska zemljišta, koja nisu tako daleko od grada, nekih sat-dva, ali imaćete osećaj kao da ste kilometrima i kilometrima daleko.

Jasno je da zbog same situacije u kojoj se nalazimo, zbog same Corone sprečeni smo da putujemo, ali rezervisanjem ove male kućice, sebi možete priuštiti pored odmora, dobru zabavu i malo promene koja svima dobro dodje s vremena na vreme u životu.

Jednom kada uđete u svoju kućicu, imaćete osećaj kao da ste ušli u svoj maleni dom daleko od kuće, jer sama kućica pruža osećaj mira i nemoguće je u istoj ne osećati se lepo. Kabine od 160 do 200 kvadratnih stopa, kreću se od 99 dolara za noć, i u nju mogu da stanu između 2-4 osobe u zavisnosti od modela.

Zanimljivo je da kada uđete unutra naićićete na mnoštvo predmeta koji će Vam pomoći da se isključite i napunite svoje baterije. Tu je drvena kutija za zaključavanje mobilnog telefona tokom boravka, mnoštvo društvenih igara, gomile knjiga, pa čak i vodič za klasične aktivnosti na otvorenom, poput razgledanja zvezda. Napolju ćete pronaći privatni kamin u kompletu sa alatima za pokretanje vatre.

Photo credit: Courtesy Dylan Engels

Romantično bekstvo za dvoje, ili zabavan vikend sa društvom?

Odluka je samo na Vama, i ne brinite ovo neće biti klasično kampovanje, jer je svaka kabina kompletno opremljena šporetom, sudoperom, toaletom, i udobnim krevetom. Šta više možete tražiti?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.