Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Najbolji kineski restorani u Njujorku

Knedle, tacos, ramen – najbolji restorani u kineskoj četvrti u Njujorku nude sve to i još mnogo toga.

Februar 2021: Sada je više nego ikad neophodno podržati najbolje restorane u kineskoj četvrti u Njujorku, koji su se suočili sa jedinstvenim nizom izazova tokom poslednje godine. Ipak, susedstvo se na taj način povećalo na briljantne i kreativne načine. Od osvetljenih lampiona koji su sada nanizani preko ulice Mott do kreativnih postavki za ručavanje na otvorenom, ako u poslednje vreme niste bili u Kineskoj četvrti, vredi odvojiti malo vremena da istražite mnoštvo blaga – uključujući apsolutno fantastične restorane. Ovo su naši favoriti koji su trenutno otvoreni.

Najbolji restorani u kineskoj četvrti Njujorka više su od slabe sume i pekinške patke – mada, kvart u centru grada obiluje fantastičnim mogućnostima za oboje. Ne, mogućnosti prehrane šire se i izvan nekih od najboljih kineskih restorana u gradu, uključujući kreativne meksičke restorane i kafiće Cali-cool. Bilo da tražite tradicionalne knedle od supe ili francusko-malezijsku hranu, ovi restorani u kineskoj četvrti nude nešto za vas.

Najbolji restorani u kineskoj četvrti
 
1. Bo Ky
Klizavi rezanci potopljeni u bogate, koncentrovane čorbe predstavljaju zalihe u trgovini (nije namenjena kalamburu) na ovom mestu u kineskoj četvrti od breskve. Desetine opcija uključuju pečenje teochev čili paste sa ravnim rezancima i jakim senfom. Usluga je brza i jezička barijera neprobojna za one koji ne govore kineski, ali odnos ukusa i cene smešno je nagnut u vašu korist.
 
Photograph: Time Out/Ali Garber

2. Spicy Village 

Hram rupe u zidu kuhinje kineske centralne zemlje Henan, Spicy Village je mesto hodočašća za avanturističke jede i puriste regionalne kuhinje. Ilustrovani zidni meni može se pohvaliti čorbama od jufki, knedlama, knedlama od supe i njihovim velikim poslužavnikom sa piletinom, koji se sastoji od komadića živine u kostima i krompira mariniranog u Budweiser-u, čili ulja, zvezdanog anisa i sečuanskog zrna bibera.

Photograph: Jessica Lin

3. Tasty Hand – Pulled Noodles Inc.

Domaći rezanci od pšenice poslužuju se u brudetu po vašem izboru u ovom majušnom kineskom restoranu. Linije su dugačke, ali se brzo kreću sa svima i gledaju ove jeftine i nežne ploče sa rezancima. Kad je lepo napolje, odnesite jelo napolje do stolova i stolica koje su postavili na ulicu.

4. Great N.Y. Noodletown

Tokom godina, Great NY Noodletown dokazao je da može ispuniti obećanje svog imena. Izaberite neku od prženih izbora (kuvani rezanci sa anđeoskom kosom koji su lagano prženi radi hrskavo-meke teksture) ili mekše preparate (servirane u aromatičnoj pilećoj čorbi) naručene uz pečenu svinjetinu, patku, piletinu ili rebarca.

Photograph: Courtesy New York Noodle Town

5. Dimes

U ovom kafiću inspirisanom SoCal-om, postava se može menjati nedeljno. Očekujte šarene ploče sa jednakim delovima japanskog, južnoameričkog i mediteranskog uticaja. Jelovnik nudi visoko instalabilna jela za bilo koje doba dana, uključujući zvezdani meni za doručak.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Photograph: Liz Clayman
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Oglasi

Izdaje se soba u Sunnyside-u. Postoje dve opcije: cena sobe za jednu osobu iznosi $900, dok je cena za dvoje $1200. Dodatni troskovi iznose...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.