Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Ovo su najnoviji rooftops restorani i barovi u Njujorku

Proslavite nebesko jelo i piće ove sezone na krovu.

Dosta regiona ima četiri sezone, ali sezone u Njujorku su najbolje što ćete dobiti bilo gde: Sezona nedelja restorana, sezona praznika za praznike, polugodišnja sezona prodaje i, naravno, sezona na krovovima. Možda zato što prva tri zapravo dolaze dva puta godišnje (zimi i leti), sezona na krovovima, koja je trenutno u punom jeku, možda je najbolja od svih.

Sezona krovova u Njujorku započinje prvog relativno toplog dana u godini, kada prvi nebeski restorani i barovi počinju da otvaraju svoja vrata, kada klima uređaj vašeg suseda na spratu počne da čini ta piva protivpožarnim pivima neukusnim ili u zavisnosti od toga šta prvo dođe. I čitav niz novih krovova otvoren je od ovog doba prošle godine. Ovde možete raširiti krila i pretvarati se da letite tokom ovog, najdivnijeg doba godine.

 

Photograph: Courtesy Travis W KeyesThe roof at Ampia

Ampia Rooftop

Ovog proleća Ampia obeležava prvu i po sezonu krova. Prostor od 4.500 kvadratnih metara na trećem spratu ulice Broad prvi put je otvoren prošlog jula sa ograničenjima kapaciteta. Trenutno može ugostiti 150 ljudi. Jedna od urednih i pomalo jedinstvenih karakteristika Ampia je da vam, umesto pogleda na daleki obzor, njen položaj suspendovan među višespratnicama Finansijskog okruga čini pogled. Italijanski meni (specijalitet od njoka) dostupan je u susednom restoranu, kao i puni bar.

Photograph: Courtesy Oleg MarchThe roof at Bar Marseille

 

Bar Marseille

Bar Marseille je takođe imao malu generalnu probu kada je otvoren u Rockaways-u prošle jeseni. Sada je glavno vreme na krovu za plažne vibracije, francuske inspirisane stavke menija, ostrige, suvo belo vino, koktele i povetarac Atlantskog okeana.

Advertisement. Scroll to continue reading.

 

Photograph: Courtesy LLoHiThe roof at LLoHi

 

LLoHi

Nakon otvaranja prošle jeseni, LLoHi je sav zagrejan i spreman za sprint u proleće i leto. Smješten iznad skladišnog prostora za mešovitu upotrebu, ispod ima predivan pogled na Istočni Vilijamsburg, obilno sedište, ležerno šarmantna lampica, pivo, vino, koktele i slane / slatke menije, uključujući s’mores bar.

Photograph: Courtesy The Moxy East VillageThe rooftop at The Ready

 

The Ready

Najnovije mesto u hotelu Moxy Hotel East novo je koliko i dolazi, a otvoreno je 29. aprila. Osim hrane i pića koje bi opravdano očekivali s obzirom na učešće ugostiteljstva Tao Group, fotogenične znamenitosti i lokalne povezanosti poput piva iz pivovare Bronx, Ready ima i pivski pong za eksploziju iz prošlosti. Beer pong!

Photograph: Courtesy The Rockaway Hotel/Kyle Knodell

 

The Rooftop at The Rockaway Hotel

Naravno, Rockaways su čudesno mesto za krovove, zbog čega Bar Marseille nije jedini koji se otvorio u toj oblasti tokom protekle godine. Rooftop ima 6.000 kvadratnih metara na šestom spratu hotela The Rockaway, pogled na obzor, obilje morske hrane i – pripazite – ujed ajkule (koktel).

Advertisement. Scroll to continue reading.
Photograph: Courtesy The Sentry FlatironThe roof at The Sentry Flatiron

 

The Sentry Flatiron

Stalni gost penthausa hotela Henri na 18. spratu otvorio je svoja vrata u aprilu. Sentri Flatiron može da primi oko 120 ljudi, a služenje javnosti počinje da dolazi u 17:00 svakog dana. Pored malih tanjira (i kolutova kobasica Nemoguće), koktela, vina i piva, bar ovde ima i oko 30 vrsta viskija.

Photograph: Courtesy Serra by BirreriaThe roof at Serra by Birreria

 

Serra by Birreria

Sve staro je ponovo novo u Serra by Birreria, koji nekoliko puta svake godine menja svoju uobraženost. Šema ove sezone je stakleničke tematike, sa lisnatom, cvetnom krošnjom koja služi botaničkim koktelima i jelovnikom koji odražava masivnu pijacu Eataly, četrnaest spratova ispod.

Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.