Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Pogledajte kristale sunčanice koji ove godine krase Novogodišnju loptu na Times Skquare-u

Novi kristali treba da simbolizuju sreću.

Kako se lopta na Times Skquareu spušta ove novogodišnje noći, biće pokrivena sa oko 200 trouglova Waterford Crystal urezanih sunčanicama.

Tokom poslednjih osam godina, Waterford Crystal svake godine dizajnirao je novi trougao pod kišobranom svoje serije „Najveći poklon“. Prošle godine su u trouglovima bili ananasi za 2020. godinu koji predstavljaju „Poklon dobre volje“ – brigu i podršku drugih.

Ovogodišnji novi trouglovi imaju sunčeve rafale, koji predstavljaju „Poklon sreće“, prema Tomu Brenanu, majstoru majstora kompanije Waterford Crystal.

„U svakom uglu postoji rafal, poput jutarnjeg izlaska sunca, koji simbolizuje novi početak i dar sreće“, rekla nam je Brennan.

 

Photograph: Courtesy Waterford Crystal

Ako „Poklon sreće“ zvuči neblagovremeno nakon toliko patnje ove godine, Brennan nas je uverio da su ove teme unapred planirane i da je „sreća“ upravo pala ove godine. Ipak, sreća je nada koju imamo za 2021. godinu.

„Znamo da je 2020. godina bez presedana, ali utehu nalazimo u trajnoj tradiciji ovoga što je“, rekao je Brennan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Ako imate sreće, sve dolazi na svoje mesto“, nastavio je. “Spremni smo da prihvatimo izazove 2021. godine koji nas čekaju iza ugla. Znamo da će ovo slavlje biti drugačije, ali iskreno se nadamo da će Waterfordov” Poklon sreće “nadahnuti sve da malo podele sreće i velikodušnosti 2021. godine “.

Waterford Crystal, čija je baza iz Irske, treba godinu dana da dizajnira i proizvede trouglove, objasnio je Brennan.

Rekao je da će do završetka serije „Najveći poklon“ lopta biti „krpasta prekrivač ovih neverovatnih obrazaca, simbola, komunikacija i osećanja“. Poslednja, 2023. godina, biće „dar ljubavi“.

 

Photograph: Courtesy Waterford Crystal

Oko 32.000 LED svetla koja mogu da naprave više od 16 miliona živih boja i milijardi uzoraka prelomiće se kroz skoro 3.000 kristalnih trouglova ove novogodišnje noći.

Možete ga uživo videti putem Times Skquare-ovog VNYE (virtuelnog dočeka Nove godine) na vašem mobilnom uređaju ili računaru ili gledati kako lopta pada uživo na TimesSkquareNYC.org, TimesSkquareBall.net, na našem Instagram Live i upravo ovde.

https://www.timeout.com/newyork/things-to-do/times-square-new-years-eve

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Oglasi

Izdaje se soba u Sunnyside-u. Postoje dve opcije: cena sobe za jednu osobu iznosi $900, dok je cena za dvoje $1200. Dodatni troskovi iznose...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.