Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

Pogledajte unutrašnjost masivnog novog zabavnog parka LEGOLAND u Njujorku

30 miliona LEGO kockica prostire se na 150 hektara na samo sat vremena od Njujorka.

Potpuno novi tematski park LEGOLAND NY – treće odmaralište te vrste u SAD-u – sada je otvoren u Goshenu, NY, samo 60 milja (i 60 minuta) od Njujorka.

Uz uzbudljive vožnje i 15.000 LEGO modela sastavljenih od preko 30 miliona cigli, šareni zabavni park prostranih 150 hektara sigurno će oduševiti i mlade i ljubitelje LEGO-a svih uzrasta.

Preko puta parka nalazi se sedam tematskih područja:

Brick Street: proslava neverovatnih stvari koje možete napraviti sa LEGO-ima, uključujući vrtuljak, motocikl, tigar i zoološki vrt životinja.

 

Photograph: Courtesy of LEGOLAND New York Resort

Bricktopia: Gosti mogu sagraditi bilo šta sa hrpom cigli i testirati ih ili ih postaviti jedni protiv drugih u robotskom centru za igru, ili uskočiti na DJ-ov Dizzy Disco Spin ili uskočiti u DUPLO voz. Tu je i LEGO Factory Adventure Ride koji vam pokazuje kako je biti LEGO minifigura.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Photograph: Courtesy LEGOLAND NY

NINJAGO svet: LEGO NINJAGO Vožnja vas vodi u manastir, gde vas učitelj Vu uči moćima elemenata dok ne budete spremni za borbu protiv Velikog prožderača. Tu je i Jai’s Gravity Force Trainer koji vas kovitla i nindža kamp za trening.

 

Photograph: Courtesy LEGOLAND NY

LEGO dvorac: Vožnje na ovom zemlji obiluju zmajem i zmajevim šegrtskim toboganima, Tower Climb turnirom i Merlinovim letačkim mašinama.

Photograph: Courtesy LEGOLAND New York Resort

LEGO City: Deca mogu da sednu za volan u Auto školi ili da nauče da li imaju veštine da budu vatrogasac na Vatrogasnoj akademiji ili se voze brodom na Akademiji obalske straže.

 

Photograph: Courtesy LEGOLAND NY

LEGO Pirati: Sve je u piratskom životu u ovoj zemlji sa sidrom u gostima! vožnja koja će vas baciti rame uz rame, Rogue Riders i Splash Battle.

 

Photograph: Courtesy LEGOLAND NY

Miniland: Očaraće vas ogromna panorama animiranih, interaktivnih LEGO izgrađenih gradova iz cele zemlje. Ovde ćete videti obzor Njujorka sazdan u celini od cigli sa lokalnim znamenitostima poput Citifielda, Empire State Buildinga, Statue of Liberty i još mnogo toga.

 

Za one koji žele da prenoće, hotel odmarališta otvara se u avgustu sa 250 tematskih soba – LEGO pirati, LEGO kraljevstva, LEGO prijatelji i LEGO NINJAGO – kao i 150 hektara „prirodnog tamfera oko odmarališta“ koji će funkcionisati kao „park“ u okviru parka “.

Ulaznice su dostupne, počevši od 69,99 za dnevnu kartu, na legoland.com.

https://www.legoland.com/new-york/tickets-passes/day-tickets/

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.