Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

“Seks i grad”, priča o Njujorku i korona virusu

Glumica Sara Džesika Parker, zvezda serije „Seks i grad“, potvrdila je da će novi nastavak serije za temu imati i priču o koronavirusu.

Istakla je i da sa nestrpljenjem očekuje finalni scenario ove popularne priče o životu tri pedesetogodišnjakinje u Njujorku.

„Scenario je neverovatno raznolik na uzbudljiv način, nudi nova životna iskustva, političke poglede na svet i društvo”, istakla je glumica Sara Džesika Parker.

Napominje da nije sigurna kako će izgledati zaplet sa koronavirusom, jer se radnja serije dešava u Njujorku, gde žive likovi iz serije.

“Verujem da će pisci scenarija sve to ispitati na pravi način”, istakla je glumica Parker.

Poznate glumice Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, u svojim pedesetim nastavljaju priče o prijateljstvu i ljubavi u Njujorku.

Serija će imati 10 polusatnih epizoda, a početak snimanja očekuje se početkom proleća. Kim Katral, koja je glumila Samantu Džouns u originalnoj seriji, neće nastaviti snimanje u novoj sezoni.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Mislim da smo Sintija, Kristin i ja uzbuđene zbog vremena koje je prošlo. Tako sam radoznala i uzbuđena kad vidim kako scenaristi danas zamišljaju ove žene”, istakla je glumica Sara Džesika Parker.

 
 
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.