Connect with us

Ukucajte glavnu reč teksta koji potražujete

Desavanja

“Seks i grad”, priča o Njujorku i korona virusu

Glumica Sara Džesika Parker, zvezda serije „Seks i grad“, potvrdila je da će novi nastavak serije za temu imati i priču o koronavirusu.

Istakla je i da sa nestrpljenjem očekuje finalni scenario ove popularne priče o životu tri pedesetogodišnjakinje u Njujorku.

„Scenario je neverovatno raznolik na uzbudljiv način, nudi nova životna iskustva, političke poglede na svet i društvo”, istakla je glumica Sara Džesika Parker.

Napominje da nije sigurna kako će izgledati zaplet sa koronavirusom, jer se radnja serije dešava u Njujorku, gde žive likovi iz serije.

“Verujem da će pisci scenarija sve to ispitati na pravi način”, istakla je glumica Parker.

Poznate glumice Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, u svojim pedesetim nastavljaju priče o prijateljstvu i ljubavi u Njujorku.

Serija će imati 10 polusatnih epizoda, a početak snimanja očekuje se početkom proleća. Kim Katral, koja je glumila Samantu Džouns u originalnoj seriji, neće nastaviti snimanje u novoj sezoni.

Advertisement. Scroll to continue reading.

„Mislim da smo Sintija, Kristin i ja uzbuđene zbog vremena koje je prošlo. Tako sam radoznala i uzbuđena kad vidim kako scenaristi danas zamišljaju ove žene”, istakla je glumica Sara Džesika Parker.

 
 
Advertisement

Još objava koje bi mogle da budu interesantne za vas

Desavanja

Ilda Saulic nastupice 22 novembra od 9pm u klubu Spyce u Astoriji. New York City ce biti prva destinacija Ilde Saulic na ovogodisnjoj turneji...

Turisticki Vodic

Astoria/Oheka castle. Photo credit: Colombusassicurazioni/Wikimedia Astoria i Long Island City su dva susedska kraja NYC ali su ova dva severozapadna dela Queens različiti na...

Desavanja

Prva srpska filantropska gala noć održana je 23. novembra 2019. godine u organizaciji više istaknutih američkih privrednika i u saradnji sa Fondacijom Ane i...

Intervju

Tijana Ibrahimović je rođena u Somboru, u severnom delu Srbije i živela je tamo do srednje škole koju je završila u Budimpešti. Nakon toga...

Copyright © 2020 NYC Desavanja. Powered by Choose Us Agency.